Woolman Oy on saanut kumppanikseen kolme sijoittajaa. EU-alueen suurin Shopify-toimisto Woolman saa 1,2 milj. euron panostuksen Midinvest Management Oy:n rahastolta, Gorilla Capitalin rahastolta ja Reaktor Innovations Oy:ltä.

Woolman auttaa eurooppalaisia brändejä menestymään globaalissa kaupankäynnissä erityisesti direct to consumer -liiketoiminnassa. Brändien hyödyntämät kaupankäynnin ja taloudenhallinnan ratkaisut toimivat tunnetuimmille globaaleille SaaS-alustoille, Shopifylle ja NetSuitelle.

Woolman on auttanut kolmessa vuodessa satojen verkkokauppojen perustamisessa sekä niiden myynnin kasvattamisessa – aina pk-yrityksistä globaaleihin, miljardin euron liikevaihdon brändeihin. Yhtiö on myös kehittänyt verkkokaupan logistiikkaan omia SaaS-tuotteita. Woolmanin tuotekehitysosaamista hyödyntävät myös muut kumppanit.

Verkkokauppa on ollut ja tulee olemaan kovassa kasvussa. ”Liiketoiminnastamme tulee nyt 15 % Suomen ulkopuolelta ja investoinnit kohdistuvat kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin, uusien osaajien rekrytointiin ja SaaS-liiketoiminnan kehittämiseen”, kertoo toimitusjohtaja Juha Harju.

”Midinvestissä olemme seuranneet Woolmanin kehitystä jo pidemmän aikaa, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että nämä sijoitukset osaltaan mahdollistavat yhtiön kasvun ja kansainvälistymisen. Uskomme Woolmanin tiimin kyvykkyyteen nostaa liiketoiminta uudelle tasolle”, toteaa Jukka-Pekka Nikula.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula, Midinvest Management Oy, puh. 050 539 9378


Midinvest Management Oy on pääomasijoittaja, joka keskittyy pienten ja keskisuurten yritysten omistusjärjestelyihin ja kasvun rahoittamiseen. Midinvestin hallinnoimien rahastojen suurimmat sijoittajat ovat suomalaisia institutionaalisia sijoittajia. Midinvest-rahastoissa on tällä hetkellä 15 kohdeyhtiötä. www.midinvest.fi

Woolman Oy on Euroopan unionin alueen suurin Shopify Plus -toimisto. Woolman työllistää yli 50 henkeä kolmessa eri maassa ja sen liikevaihto kuluvana vuonna on yli 3 miljoonaa euroa. Woolmanin asiakkaisiin kuuluvat esimerkiksi Nanso, Pentik, Kalevala Koru, QT, Vallila ja Gugguu. www.woolman.fi