Toimitusjohtaja, partner
DI

Jukka-Pekka Nikula


+358 50 539 9378

Aloitin Midinvestissä vuonna 2011. Vastuullani on kohdeyhtiöiden hallitustyöskentely, uusien sijoitusten toteuttaminen sekä varainhankinta ja sijoittajasuhteet.

Minulla on vahva teollinen kokemus ja yrittäjätausta, ja olen toteuttanut työurallani yli 50 erilaista yritysjärjestelyä. Pääomasijoittamiseen tutustuin 2000-luvun alussa perustaessani Komas Oy:n, johon Midinvest tuli mukaan sijoittajaksi. Olen työskennellyt myös liikkeenjohdon tehtävissä Patria- ja GWS-konserneissa.

Hallituksen jäsenyydet tällä hetkellä:
3DFormtech, Aiwo Digital, Kotidata, Lumo Analytics, Nordic Drones, Polarmatic, Sleipner Group, Stafix, Woolman, Weeefiner

Sijoitusjohtaja, partner
KTM, CEFA

Marja Kantonen


+358 400 680 857

Olen ollut mukana Midinvestissä hallinnointiyhtiön alkuajoista eli vuodesta 2001 lähtien. Tehtäviini kuuluvat sekä sijoitusten valmistelu että rahastojen hallinnon hoitaminen.

Ennen yli 20-vuotista pääomasijoitusuraani työskentelin pankkisektorilla yritysrahoitus-, tutkimus- ja tilintarkastustehtävissä.

Hallituksen jäsenyydet tällä hetkellä:
C2SmartLight Oy

Muut tehtävät:
Midinvest Oy -rahaston toimitusjohtaja

Sijoitusjohtaja, partner
KTM, HTK

Jarkko Danska


+358 40 531 0093

Olen uusin midinvestiläinen, sillä aloitin Midinvestissä lokakuussa 2020. Tehtäviini kuuluvat uusien sijoituskohteiden etsiminen ja sijoituspäätösten valmistelu, sekä uusien sijoitusten toteuttaminen ja sijoittajasuhteiden hoitaminen.

Ennen siirtymistäni Midinvestille työskentelin 15 vuoden ajan pankkisektorilla Nordeassa ja Handelsbankenissa. Lisäksi olen työskennellyt tilintarkastus- ja asiantuntijatehtävissä Deloittella ja KPMG:llä. Työhistoriani kautta minulla on vahva kokemus yritysrahoituksesta ja yritysjärjestelyistä, sekä liiketoiminnan ja myynnin johtamisen tehtävistä.

Hallitusjäsenyydet tällä hetkellä:
Stafix, 3D Formtech, Secapp, PuSu