Midinvestistä on tehty pääomasijoitus Muuramessa toimivaan VideoDrone Finland Oy:hyn. Yhtiö on toiminut vuodesta 2013, ja se työllistää lukuisten alihankkijoiden lisäksi 4 henkilöä. Liikevaihto oli viime vuonna noin 0,8 milj. euroa.

”VideoDrone tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen ratkaisun datan keräämiseen ilmasta ympäristöystävällisellä ja tehokkaalla tavalla. Kokonaisuus kattaa joko valmiin tai räätälöidyn järjestelmän sisältäen suunnittelun, valmistuksen, koulutuksen sekä elinkaarihallinnan. Perusarvomme on tuottaa laadukkaita ratkaisuja ja palveluita asiakkaiden tarpeisiin. VideoDronen avainlipputuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa”, kertoo VideoDronen toimitusjohtaja ja perustaja Juhani Mikkola.

”VideoDrone Finland on mielenkiintoinen yhtiö, jonka laadukkaat tuotteet nauttivat laajalti arvostusta. Asiakaskuntaan kuuluu niin yksityisiä kuin julkisiakin tahoja, myös ulkomailla. Yhtiö on kasvanut kannattavasti jo 7 vuotta, ja kasvupotentiaalia on huomattavasti”, toteaa Midinvest Management Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula. Tarkoituksena on panostaa erityisesti kasvuun ja vientiin, ja yhteisenä tavoitteena on vahvistaa yhtiön kansainvälistä osaamista uutta johtoa rekrytoimalla”.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juhani Mikkola, VideoDrone Finland Oy, puh. 0400 625 240
Toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula, Midinvest Management Oy, puh. 050 539 9378

Midinvest Management Oy on pääomasijoittaja, joka keskittyy pienten ja keskisuurten yritysten omistusjärjestelyihin ja kasvun rahoittamiseen. Midinvestin hallinnoimien rahastojen suurimmat sijoittajat ovat suomalaisia institutionaalisia sijoittajia. Midinvest-rahastoissa on tällä hetkellä 15 kohdeyhtiötä.
www.midinvest.fi

VideoDrone Finland Oy on Suomen ensimmäinen ja johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen multikoptereiden valmistaja. Toteutamme asiakkaillemme täydellisiä ratkaisuja tekniseen ilmakuvaukseen sekä kartoitus-, mittaus-, tarkastus- ja valvontatehtäviin. www.videodrone.fi