Kasvuyrittäjyyskilpailu Kasvu Openin Keski-Suomen Kasvupolku®-ohjelma on maksuton sparrausohjelma keskisuomalaisille yrityksille. Ohjelma yhdistää yrittäjät, sparraajat ja yhteistyökumppanit. Tavoitteena on synnyttää uusia ideoita ja kontakteja yritysten kehittymisen moottoriksi.

Midinvestin sijoitusjohtaja ja partneri Jarkko Danska sparraa ja tuomaroi tämän vuoden Keski-Suomen Kasvupolulla. ”Kasvun rahoittaminen on monille yrityksille toiminnan suurimpia haasteita. Keski-Suomen Kasvupolkuun osallistuminen antaa yrityksille hyvän mahdollisuuden päästä lähemmäksi pääomasijoitusverkostoa. Sparraajan kanssa voi testata ajatuksiaan rahoituksen strategioista, samoin kuin kuulla niistä näkökulmista, jotka ovat pääomasijoittajan mielessä.”

”Midinvest on mukana sparraajana ennen kaikkea yhteiskuntavastuuta kantaakseen. Haluamme avoimesti jakaa tietoamme ja kokemustamme liiketoiminnan kehittämisestä, kasvusta ja rahoittamisesta. Toimimme ensi sijaisesti keskisessä Suomessa, ja meille on tärkeää, että toimialueemme yrityskenttä kasvaa ja kukoistaa kaikin tavoin,” kertoo Midinvest Management Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula.

Midinvest Management Oy on toiminut vuodesta 2001 lähtien hallinnoiden pääomarahastoja. Keskisuomalaisiin yrityksiin (pitkäjänteisesti) sijoittava (ever green -)rahasto Midinvest Oy on toiminut jo lähes 30 vuoden ajan, joten se on vanhimpia Suomessa toimineita pääomarahastoja. Toiminta-aikansa aikana rahastosta on tehty sijoituksia kaikkiaan lähes 25 miljoonalla eurolla. Rahastosta sijoitetaan vuosittain 3-5:een alkavan tai myöhemmän kasvun yritykseen.

”Haluamme kannustaa kaiken kokoisia ja millä tahansa toimialalla toimivia yrityksiä osallistumaan Keski-Suomen Kasvupolkuun. Ympärillämme oleva murros ja epävarmuus ravistelee yrityksiä, mutta luo samalla uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja uudenlaista kysyntää. Myös vastuullisuuden teemat voivat tuoda menestyksen edellytyksiä ja kilpailuetua”, sanoo Jarkko Danska.

Kasvupolku-ohjelmassa yritykset saavat:
• 6-7 yritykselle kohdistettua asiantuntijatapaamista
• yhdessä oppimista eri teemoista vertaisten kanssa
• vinkkejä pitchauksen kehittämiseen
• inspiraatiota ja intoa tekemiseen
• kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia kasvun tueksi

Ohjelma sopii koko maakunnan alueen yrityksille, joilla on y-tunnus ja aitoa kehittymisintoa.

Yrittäjille maksuttoman sparrauksen mahdollistavat Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit yhdessä Kasvupolku-kumppaneiden kanssa.

Keski-Suomen Kasvupolun kumppanit ovat Jämsän kaupunki, Keulink, Keski-Suomen kauppakamari, Keski-Suomen Liitto, Keski-Suomen Yrittäjät, Midinvest ja Saarijärven kaupunki.

Hakuaika ohjelmaan on 14.2.-21.3.2023. Tutustu prosessiin ja hae ohjelmaan! https://kasvuopen.fi/kasvupolut/

LISÄTIEDOT
Vivi Pöntiö, Kasvu Open
050 439 8988