Skandino Oy valmistaa ekologisia lasten astioita kestävästä biomateriaalista. Kekseliäästi muotoillut tuotteet tukevat lasten ruokailutaitojen kehittymistä. Turvallisuus on yhtiön ydinarvo, ja biomateriaali on testattu 100% myrkyttömäksi. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja ovat saatavilla maailmanlaajuisesti verkkokaupassa. Tukku- ja jälleenmyynti on laajenemassa pian Euroopan lisäksi Aasiaan ja Yhdysvaltoihin.

Skandino Oy:n yrittäjät Emmi Lemmetty ja Samuel Kautto vierailivat menestyksekkäästi Leijonan luola -tv-ohjelmassa. Neljä leijonaa kiinnostui yhteistyöstä, mutta valuaatiosta ei päästy yhteisymmärrykseen. Nyt Skandino ottaa uuden merkittävän askeleen: pääomasijoitusyhtiö Midinvest Oy on tehnyt yritykseen merkittävän sijoituksen, vahvistaen kasvun mahdollisuudet.

– Midinvest on tunnistanut potentiaalimme ja tukee meitä seuraavissa suurissa askeleissa. Skandino on tehnyt pitkäjänteistä työtä jo kuuden vuoden ajan, ja tuotteillamme on valtava kansainvälinen potentiaali, kertoo toimitusjohtaja Emmi Lemmetty.

Lisätietoja antavat
Emmi Lemmetty-Garcia, Toimitusjohtaja, Skandino Oy, 040 131 3800
Jarkko Danska, Sijoitusjohtaja, partner, Midinvest Management Oy, 040 531 0093

SKANDINO OY valmistaa ekologisia lasten astioita kestävästä biomateriaalista. Kekseliäästi muotoillut tuotteet tukevat lasten ruokailutaitojen kehittymistä. Turvallisuus on yhtiön ydinarvo, ja biomateriaali on testattu 100% myrkyttömäksi. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja ovat saatavilla maailmanlaajuisesti verkkokaupassa. https://skandino.com/

MIDINVEST MANAGEMENT OY on pääomasijoittaja, joka keskittyy pienten ja keskisuurten yritysten omistusjärjestelyihin ja kasvun rahoittamiseen. Midinvestin hallinnoimien rahastojen suurimmat sijoittajat ovat suomalaisia institutionaalisia sijoittajia. Midinvest-rahastoissa on tällä hetkellä 15 kohdeyhtiötä. https://midinvest.fi