Midinvest Oy on tullut suurimmaksi omistajaksi jyväskyläläiseen Sleipner Finland Oy:hyn hankkimalla vajaan 30 %:n omistuksen yhtiössä. Sleipner suunnittelee ja kehittää ainutlaatuisia telakoneiden siirtoratkaisuja kaivos- ja louhosteollisuudelle. Yhtiön asiakkaat ovat alan globaaleja toimijoita. Yhtiön liikevaihto tulee tänä vuonna olemaan n. 4,7 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää tällä hetkellä 11 henkilöä.

”Meidän tavoitteenamme on kasvattaa toimintaamme ja palvelutarjontaamme globaaleilla markkinoilla ja uskomme Midinvestin tuovan yhtiöömme tarvittavaa strategista osaamista tämän toteuttamiseksi”, sanoo Sleipner Finlandin toimitusjohtaja Tomi Korhonen. ”Samalla saamme tarvittavaa lisävakautta, jotta voimme keskittyä täysipainoisesti tuotteiden- sekä asiakassuhteidemme systemaattiseen kehittämiseen”, jatkaa Korhonen.

”Sleipnerin innovatiiviset ratkaisut, kansainväliset markkinat ja ammattitaitoinen tiimi mahdollistavat kasvusuunnitelman toteuttamisen”, toteaa Midinvest Management Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula.

Lisätietoja:
Midinvest Management Oy, toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula, puhelin +358 50 539 9378, www.midinvest.fi

Sleipner Finland Oy, toimitusjohtaja Tomi Korhonen, puhelin +358 400 817 693, www.sleipner.fi