Jarkko Danska

Pääomarahastojen hallinnointiyhtiö Midinvest Management Oy:n uudeksi sijoitusjohtajaksi ja osakkaaksi on kutsuttu KTM, HTK Jarkko Danska (s.1973). Danska siirtyy Midinvest Management Oy:n sijoitusjohtajaksi ja osakkaaksi 19.10.2020 alkaen.

Danska on aikaisemmin toiminut Nordea Bank Oyj:ssa Järvi-Suomen Yrityspankin johtajana ja useissa tehtävissä Handelsbankenissa mm. Handelsbankenin konttorinjohtajana Jyväskylässä. Lisäksi hänellä on kokemusta tilintarkastus- ja asiantuntijatehtävistä Deloittella ja KPMG:llä. Danskalla on laaja kokemus rahoituksesta, liiketoiminnan johtamisesta ja myynnin kehittämisestä. ”Olen innoissani tästä mahdollisuudesta päästä työskentelemään Midinvestille ja tukemaan siten keskisuomalaisten yritysten kasvua ja kehittymistä. Koen, että Midinvest tekee samalla arvokasta työtä koko maakunnan kehityksen ja elinvoimaisuuden hyväksi.”

”Olemme Midinvestissä erittäin tyytyväisiä, että saamme Jarkon mukaan tiimiimme.  Uskomme, että hän tuo kokemuksensa ja verkostojensa avulla merkittävän lisäarvon toimintaamme.  Kun Jarkolla on lisäksi tuore ymmärrys rahoitus- ja pankkimaailman uusimmista mahdollisuuksista, niin koossa on hyvät edellytykset menestyksekkäälle työskentelylle Midinvestissä”, iloitsee Midinvest Management Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula.

Midinvest Management Oy on partnereidensa omistama pääomarahastojen hallinnointiyhtiö, joka on erikoistunut pienten ja keskisuurten yritysten omistusjärjestelyihin ja kasvun rahoitukseen. Midinvest Management Oy tekee aktiivista ja tiivistä yhteistyötä kohdeyhtiöiden kanssa niiden liiketoiminnan kehittämiseksi ja kasvattamiseksi.

Lisätietoja:

Midinvest Management Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula, p. 050 539 9378
Midinvest Management Oy:n sijoitusjohtaja Jarkko Danska, p. 040 531 0093