MIDINVEST
Paikallinen kumppanisi
kasvussa

Midinvest Management Oy on partnereidensa omistama pääomarahastojen hallinnointiyhtiö. Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten yritysten omistusjärjestelyihin ja kasvun rahoitukseen.
Teemme aktiivista ja tiiviistä yhteistyötä sijoituskohteidemme kanssa.

Tällä hetkellä sijoitamme keskisen Suomen alueella yhtiöihin, joiden liikevaihto on tyypillisesti alle 10 miljoonaa euroa.

1994

VANHIN RAHASTO
PERUSTETTU

100

SIJOITETTU
YHTIÖÖN

15

KOHDEYHTIÖTÄ

Tiimi

Olemme olleet mukana pääomasijoittamisessa jo pitkään. Hallinnointiyhtiömme on perustettu vuonna 2001. Olemme tähän mennessä hallinnoineet kahdeksaa pääomarahastoa, joista vanhimmasta, Midinvest Oy:stä, on tehty sijoituksia keskisuomalaisiin yhtiöihin jo vuodesta 1994.

Tunnemme haasteet, joita yrityksen käynnistämiseen, kasvuun ja uudelleenjärjestämiseen liittyy.

Ajankohtaista kohdeyhtiöistä

Kierrätysmuovin edelläkävijä

Rotomon Oy

Rotomon on rohkeasti kasvava kaivo- ja putkitehdas. Rotomon valmistaa rumpuputkia, sadevesi- ja salaojaputkia, jätevesijärjestelmiä ja kaivoja. Rotomon käyttää putkituotannossaan kierrätysmuovia ja myös kierrättää tuotannossaan syntyvän ylijäämän takaisin raakamateriaaliksi. Midinvest tuli Rotomoniin omistajaksi vuonna 2018.

Mitattavaa energiansäästöä

C2 SmartLight Oy

C2 SmartLight Oy on älykkäisiin ulkovalaistuksen ohjausratkaisuihin erikoistunut suomalainen teknologiayritys. C2 SmartLight -tuotteet ja -palvelut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Haastavissakin olosuhteissa valaistaan sekä pieniä pihoja että kokonaisia kyliä ja kaupunkeja, satamia, puistoja, teollisuusalueita, halleja ja ratapihoja. Midinvest on ollut yhtiön omistajana vuodesta 2008 lähtien.

Tekoälyllä uusia ulottuvuuksia

Aiwo Digital Oy

Aiwo on Jyväskylässä 2018 perustettu tekoälyyn ja koneoppimisen ratkaisuihin erikoistunut yhtiö. Aiwo kehittää tekoälyyn pohjautuvaa luonnollisen kielen analysointipalvelua. Midinvest sijoitti Aiwoon tammikuussa 2019.

Uutisia